Страхуваш се от деня на истината.
- (Ужасно)
От моето ''Не''!
- (моето ''Да'' е толкова рядко)
Търсил си ме дълго.
- (Честна дума.)
Да ме загубиш. Сега ?!
- (О, Господи.)
Да не чуеш гласа ми.
- (Дори по телефона.)
Каква безсмислица.
- (Наистина е страшно.)
Обичаш ме!!!
- (Най-сетне го каза.)
© Мел Стоименова Всички права запазени