Тази година беше много специална.
Даже много, много емоционална.
Нови приятели аз намерих!
От всичко аз опитах!
Много положителни емоции имах.
Най-щастливите мигове от нея взимах.
С много хора аз се запознах.
Толкова много аз опознах?
© Нина Петкова Всички права запазени
Светли празници!