Посветено е на приятеля ми, който всеки ден ме прави най-щастливата жена.
Сред хиляди лица ще те позная,
дори със завързани очи,
защото, дори далече да си, зная -
сърцето ми сляпо към теб ме води.
Когато не си до мен,
времето сякаш спира
и, вместо да минават ден след ден,
всичко сякаш за един момент замира.
Не е нужно да го казвам,
защото го четеш в очите ми,
искам всеки ден да ти го показвам -
че си най-важният човек в живота ми.
Ако любовта е сила,
то аз ще съм непобедима,
щом съдбата е решила
тебе да те има!
И ако очите ми говореха,
биха изкрещели на света,
че обичам те безумно
и няма по-щастлива и влюбена жена!
© Вили Мотовили Всички права запазени