Душата ми е светла и блести
и някак ми е леко безпричинно,
дали защото вчера аз простих,
поръсих с пепел думите обидни.
А прошката е като брошка,
която на душата се поставя,
с брилянти е и с камъни Сваровски,
най-скъпият подарък от Съдбата.
© Ивон Всички права запазени
И за стиха, и за прошката!