Боли ме, когато от сън се събудя
и тебе те няма... боли!
Боли ме, когато гласа ти искам да чуя,
а него го няма... моята болка си ти!
Боли ме, когато в мечтите ми си до мен
и сънувам нощем най-щастливия ден!
Слънцето изгрява, а теб те няма и боли,
защото моята болка си ти!
Боли ме, боли ме, боли!
Моята...
твоята...
Нашата
болка най-сладко боли!
© Милена Всички права запазени