Най прекрасното време.
Времето, прекарано в твойте ръце.
На топло в обятията ти спокойно да се сгуша.
Галещ твоето нежно, голо тяло.
Имам нужда от целувките ти страстни по голото ми тяло.
От твойте нежни пръсти, галещи най-интимните части на тялото ми.
Желая те, любима, тихичко мълвя.
Хайде, люби ме страстно, докосвай, целувай нежно.
Както само ти го можеш.
Накарай ме от страст в теб да изгоря.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени