13.03.2011 г., 15:07 ч.

Нали затова си любов? 

  Поезия
613 0 6

Не те пожелавам, любов,

даже на враговете си черни.

За такава болка кой е готов?

С нищо не може да се измери...

Нито с усмивки, нито със сълзи,

нито с викове, нито със шепот,

бавно убива, бавно, не бърза,

като въглен почерня душите полека...

В длани държа я, стискам я в шепи,

тази любов-убийца коварна,

дето сърцето на парчета разцепи...

и нарани ме с болка кошмарна.

 

Но, въпреки всичко, любов, те обичам.

Нали затова си любов?

Прощавам ти... прощавам ти всичко.

За още дори съм готов.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??