Бях самотен преди да те срещна.
И се чувствах добре от това.
Но не пропуснах нашата среща.
Сега живота ми е любовта.
Преди не знаех къде да те търся.
Преди теб не знаех толкова много неща.
Сега те намерих.
В живота ми върна дневната светлина.
Когато се лутах в тъмата объркан.
Не знаех, а и май не исках да знам.
Имало още слънчеви хора.
И един от тях ме чакал сам.
© Вълко Тодореев Всички права запазени