Намери ме, Любов!
Там! На пътя! Където спирачки пищят!
Намери ме, Любов!
Там, където има кръв и хора крещят!
Намери ме! Сред ламарини и смърт!
Оживелите, напред ще продължат!
Докосни всеки и му дай светлина!
Не бива да остава в душите им злина.
Преди седмица в колата ни се удари друга кола. Благодарна съм на Бог, че нямаше кръв. Във връзка с това, пуснахме молба до общината да сложи поне огледало, за да има видимост, но... отговорът беше Не. Не можело да слагат на всякъде знаци! Още малко и ще поискаме светофари във вилна зона без инфраструктура! Но, можем да си купим и монтираме!И да научим правилника! В такива зони всеки може да те удари безнаказано, защото, законът може да те пази, но без видимост, само на Бог се надяваш!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени