Намерих те... след толкова години,
изплакани в неимоверна скръб!
А търсих те във всичките долини
на моя тъй самотен, стръмен път!
Намерих те... и с тебе красотата
на целия, тъй странен свят!
Намерих те на хората в сърцата
и сълзите ми придобиха цвят!
Намерих те и в себе си те нося!
И в твойта обич нежно се топя!
Дори трохата хляб да прося...
единствено без тебе ще умра!
© Иринка Всички права запазени