Да, хубаво послание
до определени хора в живота ми.
Елегантно ви изпратих
на майната ви.
Пожелавам ви приятно изкарване
на едно екзотично място:
където е изключително горещо,
но няма палми...
И дано поне там
най-после се освободите
от злобата, завистта
и омразата – пътеводителите ви
в живота на земята.
Мислите се за много велики,
причинявайки гадости
на хората с чисти души,
неосъзнавайки колко сте жалки.
"Господ забавя, но не забравя!"
И дано още тук все някога
си намерите майстора!...
© Радослава Антонова Всички права запазени