Вървя напред, нищо че ме боли,
капка въздух не остана в моите гърди,
но няма да спра, защото съзнавам -
по-добре е без мен, което оставям...
Не трябва назад да поглеждам,
пътят далеч ме отвежда,
знам, че няма друго решение
и ти ще повярваш, имай търпение!
© Александра Всички права запазени