Напред, народе бедни,
против юнашките цени,
що ти натрапват "лидери" вредни,
каквито няма в нормалните страни.
Данъци, сметки вдигат,
а дали можем да ги платим -
"не се сещат" да ни питат,
като ги избрахте, ще ги търпим.
Ще си отвориш ли очите
срещу тоя произвол,
или пак ще си дадеш парите,
а за тях кандидати има бол.
© Георги Всички права запазени