В сълзите няма утеха,
така че, глава си вдигни
и с поглед, изпълнен със гордост,
напред ти по пътя тръгни.
Проправяй си път сред лъжата,
смиреност да няма в твоите очи,
не свеждай ниско главата,
напред ти по пътя върви.
© Мирослава Ваклинова Всички права запазени