30.04.2006 г., 13:06 ч.

Напрежението 

  Поезия
572 0 1
Напрежението

Дали ще дойде, дали
Кажи, знаеш много добре
Дали ще стане, дали
Кажи, ти знаеш всичко това
Дали ще се сбъдне, дали
Мечти - ти имаш много от тях
Дали ще обичам, дали
Кажи - ти знаеш много за това

Всяка нова секунда
Те тласка натам
Всяка нова и нова
Те оставя сам
И всеки нов миг
Искаш да промениш
Всеки момент ще се случи
И не можеш да спиш

Дали ще те чуят, дали
Мълчи, така чуваш по-добре
Дали да си тръгнеш, дали
Мълчи, няма какво да те спре
Дали ще ти хареса, дали
Мисли, това го можеш поне
Дали ще си мисли така
Недей се отчайва, момче

Всяка нова секунда
Те тласка натам
Всяка нова и нова
Те оставя сам
И всеки нов миг
Искаш да промениш
Всеки момент ще се случи
И не можеш да спиш

И ето пак си на ръба на пропастта
И ето виждаш и тъмнината
И ето че си опитал да полетиш
Не си уцелил земята

И ето че не виждаш къде
И не знаеш къде отиваш
Затвори очи и мълчи
Напрежението те убива

Всяка нова секунда
Те тласка натам
Всяка нова и нова
Те оставя сам
И всеки нов миг
Искаш да промениш
Всеки момент ще се случи
И не можеш да спиш

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оцелил се пише с у.
    Тук има дълбок смисъл,усетих го.
    Потръпнах.
    Може да го пипнеш малко,като текст на песен е.
Предложения
: ??:??