От рухнали въздушни кули
на минали илюзии, мечти.
Напук на всички хорски хули,
градя стени срещу отровните стрели.
От стъклени разбити замъци
като стъклар в пещта ще сложа
част от своята душа.
И нека изгори във пламъци.
Да мога като Феникс да се преродя,
от пепелта да се въздигна.
Парче небе да сътворя
и сред звездите да изригна...
© Кат Кат Всички права запазени