Нека всички —
живи,
здрави
и благословени! —
Мъдри,
добродетелни
и БОГОвдъхновени!
.............................................................................
алтернативно:
Нека
всички — живи,
здрави и благословени! —
Мъдри, добродетелни и БОГОвдъхновени!
© Стоян Минев Всички права запазени