Нарисувай сълзата ми ти беззащитна -
тя разтапя се в твоите ръце.
Нарисувай душата ми, цветна и китна -
тя извира от моето сърце.
Нарисувай косите ми - разпилени къдрици,
добави от луната сребристото в тях.
Нарисувай лицето ми - бяло и нежно,
две очи тъмнооки те гледат без свян.
Нарисувай снагата ми, сочна гръдта ми,
ти рисувай ме само, бои не пести...
Нарисувай ме цялата... не със четка, а с длани
претвори по плътта ми страстта,
всеки щрих да остави дълбока следа.
Нарисувай ме ти, нарисувай по памет,
всяка гънка от мен после жадно отпий.
© Малита Малита Всички права запазени
ръце протягам,а те няма
в дъга облян съм
и все сама седиш на пиедестала!