Нарисувай ми небе,
да има накъде да гледам.
Нарисувай ми земя,
на нея морна да полягам.
Нарисувай ми море,
щастлива в него да се гмурна.
Нарисувай ми коне - бял и черен,
с тях към тебе да се втурна.
Нарисувай ми дете,
безгрижна с него да потичам.
Нарисувай ми сърце...
да мога силно да обичам!
© Виолета Всички права запазени