Нарисувай ми дъга
Нарисувай я с ръка
Вътре в душата
Вкарай цвят и светлината
Нарисувай ми
Изгрев красив в очите
Огън буен в мечтите
Загуби ме
И ме намери
Нарисувай ми звезди
Сладък плод за устни
Ако може ми сложи
Аромат на цвете
В тялото вгради
За сърце
Сложи звънче
С любов ме само облечи
Дихание от цвят дъхни
Сила - дъгата за да полети
В небето цветна да цъфти
© Любомир Деничин Всички права запазени