Дрогата често децата ни убива,
за тяхната съдба се притеснявам,
вместо младежът да се развива -
от деградацията му се ужасявам.
Кога ще се стресне обществото,
стига е подценявало този проблем,
ако искаме на младите доброто,
ако искаме животът им да е спасен.
Такава е реалността опасна,
кой се сеща тях да предупреди
за риска, за тая трагедия ужасна,
що съдбата може да им отреди?
© Георги Всички права запазени