Обич моя, разтърсваща, властна,
много те моля - недей си отива,
ти болка във мене прекрасна,
без твоята сила загивам.
Мъко моя - недей да си тръгваш,
рани ме, мрази ме, но тук остани,
отивай си днес, но утре се връщай
и цяла ме ти изпепели.
На клада от страст запали ме,
кат отрова в кръвта ми се влей,
о, да, наркотик си за мене,
всеки ден ме убиваш,
но чрез тебе живея.
© Севдалина Янкулова Всички права запазени