От шумните раздели днес съм тиха.
Изпращам и посрещам със мълчание.
Сърцето и душата ми се свиха -
на тъмно, за да нямат осезание.
От кратките любови днес нехая.
От бурни чувства вече и не чувствам.
Безмълвието ражда се от края
на думи, от които ми е пусто.
От много болка днес не се усещам.
От пустото във празно се преливам.
Усмивката ми, всекиго посрещала,
замръзнала е... в себе си я скривам.
Сълзите ми от днес ще бъдат ручей
а болките във него ще заглъхнат.
В живота си от грешките се уча
и с времето сълзите ще пресъхнат...
© Кремена Стоева Всички права запазени
"От много болка днес не се усещам."....и аз....!!