Починете си от великите мисли,
от суетите човешки в света.
Простете всякакви грешки
и останете насаме със своята душа.
Видяхте ли? Имате единствено нея!
Тя ви е всичко, през всички слънца.
Подарете ѝ обич и вяра в сърцето!
Дайте ѝ сили с любими лица!
Душата по детски е чиста, свенлива
и се радва на живота като малко дете.
Тя е онази божествена сила,
без която не можем в своя полет напред.
© Валя Сотирова Всички права запазени