Събра се Банкя на мегдана.
Най-"личният" плод в бостана
пое държавното кормило
в отечеството мило.
Първо беше в "партията наша",
после каза:"Тя е ваша."
Насочи се по пътя лесен -
представи се за десен,
а пъпеш с дълги ушички
подслушваше всички.
Народът от властта ги изрита,
после пак партията им избра...защо, питам!?
© Георги Всички права запазени