Тя е - И ще остане в сърцата ни .
Тя е покварена. Тя не е защитена. Тя е изоставена.
Тя е богата, но не e оценена.
Тя е Роден край!...
Тя е всичко красиво, за което можем да си представим – и трябва да опазим,
природа, слънце, море, реки, планини, въздух, традиция, мир, религия и вдъхновение.
Тя е легенда Тя е изворът на любовта.
“Тя е нашата България“
Anastasia
1-12-2014
© Asya Dimitrova Всички права запазени