В тази нощ
поляна разцъфва.
В тази нощ
е на теб
мойта риза.
Попивам те
с устни.
Изсъхваш
и бавно, бавно
по-надолу слизам...
Люби ме
като в книга,
като в кино!
Фантазиите мои
съблечи!
И струя
хладно, тежко,
старо вино
от бъчвата
в сърцето
наточи!
По
вените ми
бягаш,
Обич моя!
Гореща
страст си!
Дъх си ти
горещ!
На мойта
късна есен
ти си зноя!
И
да те има вечно
паля свещ!
© Красимир Дяков Всички права запазени