Да се събудя, и да съм гушната,
не съм се чувствала така преди,
да съм лека, и отпусната,
легнала на твоите гърди!
Меките завивки галят ни,
а ти докосваш, и палиш в мен пожар,
телата в миг изгарят ни,
аз съм твоята красавица, а ти си моят нежен звяр!
Запалил си за нас камина,
налял си вино в чаши,
кажи ми как да си замина,
като тези трепети са само наши!
Поздрави !