Когато мисля за теб,
създавам наш свят -
с песъчинки
от всеки куплет.
Замък от нежност
вдигнат за нас,
с пясъчна кула
с езеро
пред вратата,
отпред.
Когато мисля за теб,
прекрачвам в небилото
пясъчно време
от часовника стар.
В синята вечер
само за нас
лунна музика -
стар мадригал.
© Валка Всички права запазени