15.04.2020 г., 23:15 ч.  

Насила 

  Поезия
340 1 0

когато истина

помръква

 

тогава се лъжá

промъква 

 

тъй истини

се премълчават

 

или насила

се удавят

 

и тъй лъжите

процъфтяват

 

и пò за истини

минават

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??