Наследник
Ей, момче, с бомбето малко,
похапваш скришно бяло сладко
на родината герой,
извикай силно ти, отбой!
Петък е, даскалото свърши,
време е колелото да разкършиш
с другари хит активни,
уловете мигове взаимни!
Митко с нова байк марка
гордо кара, движи и не вайка!
Виктория нежно и добро момиче
спира се край едно кокиче!
А ти с усмивка на лице,
вред разхождай се, не блей!
С приятели добри бъбри,
живей активно и БЪДИ!
© Антон Матеев Всички права запазени