Явно взел по късче от душите
ви. И блясък топъл от очите!
На възел вързал и сърцата...
Такива са те – децата!
И от усмивката на мама...
На любовта – възвишената драма.
От музиката на бащата,
в ритъма на словата...
Такива са те – децата!
Деца на светлината.
© Стойчо Станев Всички права запазени