НАСТРОЕНИЕ
Дланта ми гали цвете бяло
и нежно пулсът ми запя
на хоризонта слънце спряло
със дивата ми кръв се сля!
Звезда със младост засияла
очите ми с лъчи огря
гореща плът в ноща изтляла
пред подгледа с надежда спря!
Удавена луна доплува
денят от блясък ослепя
небето мило се сбогува
и с ритъм нов се сля!
© Galina caneva Всички права запазени