За кича насърчителни неща да кажем,
това е начинът с него да поспорим.
За кича увлекателно да лъжем
или паметно вглъбени да мълчим.
За кича опаката длан се гледа
и невероятното подава ни ръка.
За кича предразполага лична вр`eда,
пренареждане от естетическа страна.
© Мария Всички права запазени