Натали
Натали, Натали...
още щом те видях и потънах в твойте очи.
Влюбих се в походката ти нежна,
на танц те поканих в нощта снежна.
Притиснати, танцувахме с теб тайно,
докосвахме се някак си случайно.
Как хубаво ни бе тогава,
танцувахме си до забрава.
Посрещнахме заедно и първите слънчеви лъчи,
които огряха твоите прекрасни коси.
Погали ме с ръце -
и в миг запя моето сърце.
Натали, Натали...
нека ме боли!
Ти си моята любов несподелена -
от всяка наша среща окрилена.
На всяка твоя усмивка ще откликна,
защото ти ме накара отново да обикна.
© Гри Всички права запазени