Научих, че човек рано или късно попада в капана на любовта.
Научих, че трябва постоянно да падам, за да се изправям по-силна от всякога.
Научих, че приятелите се броят на пръстите на едната ръка.
Научих, че болката е по-добър учител от приказките.
Научих, че не е важно от колко хора си заобиколен,
ако не се чувстваш на мястото си.
Научих, че истинското приключение си го създаваш сам.
Научих, че колкото и да се правиш на горд, винаги може да те засегнат.
Научих, че болното ми място, всъщност, е моята сила.
Научих, че някои нещо не се споделят и с най-важните ти хора.
Научих, че работата, която те прави щастлив, всъщност е твоят талант.
Научих, че колкото и да се учиш, все ще изникне нещо непредвидено.
Научих много, но продължавам да се уча за всичко останало !
© Валка Всички права запазени