Научих, че когато обичаш,
всичко е в друг цвят.
Научих, че когато искаш нещо,
то бяга от теб.
Научих, че когато си предаден,
душата ти крещи.
Научих, че когато ти откраднат любовта,
нямаш радост в очите,
само омраза към човека, извършил това.
Но така и не се научих
кога да спра да обичам!!!
© Лидия Динева Всички права запазени