21.07.2011 г., 21:54 ч.

Навсякъде си... 

  Поезия » Любовна
1796 0 4

Откривам те навсякъде,
виждам те във всичко.
В шепота на галени
от вятъра листа.
В капките дъжд,
отронени от синьото небе.
В усмивката на кръглата луна,
тихо гледаща ме в нощта.
В очите нежни на
проблясващи звезди.
В цветовете на пъстрата дъга.
Навсякъде те има,
във всичко зримо и незримо,
в мислите, в душата, в сърцето.

© Живка Паскалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??