Навсякъде те търсих до премала,
преплувах океани от мечти,
изкачвах върхове от светла вяра
напук на урагани и мъгли.
Земята преобърнах да те срещна,
надникнах даже в седмото небе...
Но днес обзе ме чувство безпогрешно:
ти просто бил си в моето сърце.
© Вилдан Сефер Всички права запазени
Поздравления за завръщането на правилното място!