6.11.2024 г., 7:08 ч.

Навярно е игра 

  Поезия
49 0 0

Как, защо, в живота е така

Игра

Как искаш, но се случва

 

Един и ти вярваме си

към блясък от звезди

Падаща звезда и сърца- комета

Нейните очи говорят ми

 

Живот да свържем искаш ти

и дете на име Ники

Твои думи

Не разбирам мислите ти

 

Но защо в живота е така

Как го искаме така не е

Непослушната съдба

И навярно е игра

 

Върви моят живот забравя те

Разбива надежди умираш ти

Защо са тези мъки за кого сами

Само ти познаваш сърцето ми

Само ти

...

t

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??