Навярно искаш да се промениш,
да обичаш пак до изнемога,
а в душата си за миг поспри и виж,
гори ли още този огън.
Не знаеш ли, че ти си тук,
измамен от една представа
и не можеш да си вече друг,
щом намразил си любов да даваш.
Навярно искаш да се промениш,
да обичаш пак до изнемога,
а отвътре пагубно крещиш: -
Аз на всичко казах сбогом.
А не знаеш ли, че само ти,
можеш в бъдеще да си различен,
но на себе си сега прости
и отново истински ще заобичаш!