НАЗАД, КЪМ ПРИМАТА!
Мисли Ганчо и се чуди!
Накрая решава.
Твърде скъпо му излиза
да живей в държава.
Па избира мъдро Ганчо
пътя на ПРИМАТА.
Надигна се в ранно утро,
па хвана ГОРАТА...
Скоро там, край язовира,
посреди гората,
огледа се във водата
на Ганчо ПАЛАТА...
Тук няма данъци, закони
и Държава.
Проблемите си
всеки сам решава...
© Петър Петров Всички права запазени