Дриблирах докато вечерям
с вилиците и лъжиците.
Забивах хапките в устата си
без дори да дъвча.
Трипъл дабъл - първо второ трето
в менюто с два десерта.
Трупам точки и печеля двубои с храната,
а в корема килограмите се трупат.
Понякога ми се налага да гледам от резервната скамейка -
не ми е приятно само да гледам как другите ядат.
Но аз ще се боря със зъби и нокти,
за да съм титуляр в игрита на глада.
Везенков може да е вече в НБА - честито, браво!
Но и аз вкъщи си имам моята лига на извънземните...
И всеки ден си търкалям портокалите като баскетболни топки...
© Кух Пън Всички права запазени
ти с енбией екшън натвори!
😃👍
Ей тъй нагоре се върви -
Се равняваме с големите,
Белким покрай тях и ний
Минем за добри