Чудиш се какво обичам аз.
И молиш се да си го кажа май на глас.
Е, печелиш!
Знай, обичам аз оригиналност,
а не типичната баналност.
Вместо розата червена,
увита в хиляди хартии,
поднеси ми клонче цъфнало,
от градинката до вас го откъсни.
Недей да мислиш, с колко скъпа рокля
да ме облечеш.
Вземи ръката ми,
аз искам на разходка
да ме заведеш.
Не искам шоколадови сърца.
Искам в твоите очи слънца.
Радвам се на простички, красиви нещица,
Хайде, скъпи, погледни в реалността!
Не съм принцеса, за да ме накичиш със корона.
Не съм и кукла, за бъда твоята кокона.
Харесвам истинските, стойностни неща,
не измамната и скъпа красота.
Дай ми нещо малко, оригинално,
а не голямо, и толкова... банално.
© Мег Всички права запазени