3.11.2012 г., 12:18 ч.

Не-бе красиво 

  Поезия » Любовна
716 1 1

Дъжд съм- ноемврийски.
От прозореца ме на наблюдаваш.
Излез! Не ти ли стиска?
Излез да ми се наслаждаваш.
Скоро си отивам.
Небе красиво само.
Не бе красиво с мене.
И няма да остана.
Скоро ще съм капчица
на двора ти. На люлката.
След дъжда ще има слънце.
А ти ще сложиш пак качулката.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??