Не бях те викала в живота ми,
но с тихи стъпки ти дойде.
С устрем разгроми сърцето ми
и взе властта в своите ръце.
Като пеперуда, пърхаща безпомощно.
Душата ми към теб се устреми.
Наивната – тя с любов бе омагьосана
и от светлината в миг се изгори.
© Валентина Недялкова Всички права запазени
често
поздрав!