6.09.2013 г., 12:55 ч.  

Не, че има небето вина 

  Поезия » Любовна
798 0 4

Не,че има небето вина

 

Щом небето рисува сълзи

и с ръкава си слънцето трие –

свое слънце стъкми. И пази –

да не би някой друг да го скрие.

И когато ме видиш, че аз

съм останал под облака сетен,

принуди ме, под твоята власт –

късче слънце от теб да усетя.

Покори ме с добра светлина.

Влей Любов в тези облачни вени.

Не, че има небето вина.

Просто – ти бъди слънце за мене.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??