Не искам
да ми даваш
надежди...
Не давам
Любов
за Любов...
И не
съжалявам –
просто я давам...
Не искам
да ми казваш
"Обичам те" –
не желая...
Стига ми,
че аз ти го
казвам...
Така е...
Не очаквам
нищо
в замяна –
Изборът
правя го аз...
С цялата си
пламенна
страст...
© Ивелина каменова Всички права запазени