Вятър зелен във очите ми
изгревно влюбен е в твоите,
дето слънца неразлистени
пазят го с лъч от пороите.
Сладък сън са целувките,
устните слети, дето сънуват.
Страстни, понякога луди са,
в синьо-лилава гама рисуват.
Сложно ръцете докосват се
с проста надежда да бъдат обичани.
Пръстите вече по-надълбоко са -
търсят не думи, а истини...
© Катя Всички права запазени