17.08.2007 г., 11:01 ч.

Не е хубаво да измениш 

  Поезия
493 0 6
Не е хубаво да измениш на
малката и скромна светлинка!

Да убиеш съвестта,
за вечни времена!

Да таиш кавги
и да няма кой да ти прости!?

Да оставяш изгрева сам,
без порив, тъжен и ням!

Да изпращаш залеза раним,
в цвят незабравим!

Да имаш ангел такъв
и черпиш мисли смели, лекокрили!

И да му повериш с живот
поезия, стихия.. с която... да продължиш!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??